Erfaringer med Revitalash Advanced

revitalashfb

I oktober måneds box var et af produkterne den meget populære Revitalash Advanced, som er en vippeserum, der lover fyldigere, længere og stærkere vipper! Det lyder jo som enhver piges drøm, så det satte vi os for at undersøge til bunds. Det optimale resultat opnås ifølge brandet efter 6 ugers brug, men man burde kunne se resultater allerede efter 2 uger. Vores SoMe-girl Samira har nu anvendt Revitalash’s serum i 3 uger, og herunder deler hun sine oplevelser med produktet:

MINE VIPPER
Jeg har meget mørke og, ifølge mine veninder, “misundelsesværdige” vipper af natur, hvilket nok skyldes min eksotiske baggrund. Jeg har dog haft en rigtig dårlig vane med at røre meget ved mine vipper og rent faktisk pille dem af, hvis de irriterede mig (ja det er dumt, og jeg fortryder det..). Nogle ville måske mene, at jeg stadig har meget fyldige vipper, men jeg må sige, at de ikke er, hvad de har været… Jeg har derfor længe overvejet at forsøge mig med en vippeserum, for at se om det virkelig kunne redde mine mishandlede vipper. Der skulle derfor ikke meget overtalelse til, da jeg blev spurgt, om jeg ville være forsøgskanin og afprøve Revitalash’s vippeserum.

fullfrontal

MINE ERFARINGER MED PRODUKTET
Jeg er normalt en smule kritisk overfor revolutionerende produkter, som lover vilde resultater. Men med min desperation for at få mine bambi-vipper tilbage havde jeg ikke noget at miste, og jeg var derfor åben over for at give det et forsøg. Jeg var meget opmærksom på, at produktet skulle påføres hver aften for at virke optimalt. Jeg var derfor flittig og anvendte produktet hver eneste aften, inden jeg gik i seng. Jeg oplevede ingen ubehag ved at anvende produktet. Det føltes faktisk ganske rart at påføre produktet på vippekanten, som måske både skyldes den kolde, forfriskende fornemmelse, samt tanken om at mine vipper blev forkælet. Morgenerne derpå sad der ofte lidt indtørrede rester af produktet, men disse kunne jeg nemt vaske af under min morgenrutine.

SVIEN ELLER UBEHAG?
Når man arbejder med vippeserum, kan man opleve svien eller røde øjne. Jeg har en meget almindelig hudtype – en kombineret T-zone med tør hud på kinderne – og kun en enkelt gang har jeg oplevet ikke at kunne tåle et produkt. Dog var der en enkelt aften i starten af forsøget, hvor jeg følte en kortvarig svien efter at have påført produktet. Her havde jeg påført meget af produktet på huden ved roden af vipperne, og jeg tror, det var det, som forårsagede den sviende fornemmelse. Jeg vaskede produktet af og forsøgte 10 minutter senere at påføre produktet igen, men denne gang mere på selve vippekanten, og denne gang oplevede jeg ingen ubehag. Siden da har jeg ikke bemærket noget, så det kan tænkes, at min hud lige skulle vænne sig til produktet. Derudover er det vigtigt, at man påfører produktet så tæt på vipperødderne, som muligt, og at man ikke smører det ud over huden på øjenlåget, da dette kan give svie – i hvert fald i mit tilfælde.

RESULTAT

14-10bw

Mine vipper inden Revitalash Advanced

04-11bw

Mine vipper efter 3 ugers brug med Revitalash Advanced

Som man måske kan se på billederne, synes mine vipper ikke at være vokset synligt i længden. Jeg forsøgte længe at holde øje med, om der skete en forskel i længden. Jeg har endda forsøgt med en lineal for at se, om der skete fremskridt, da jeg ikke synes, der var noget synligt resultat. Efter to ugers tid begyndte jeg dog at lægge mærke til, at volumen på mine vipper var blevet markant større. Jeg begyndte at kunne se, at mine vipper så bredere og mørkere ud, hvilket var præcis det, jeg havde savnet. Jeg har tidligere været ked af, at mine vipper har mistet deres naturlige og volumniøse udseende. Derudover var der en ujævn fordeling af vipper samt skiftende længde. Jeg brød mig derfor ikke om at gå med mascara, da de længste vipper blot ville blive endnu længere og ujævnhederne dermed ville syne endnu tydeligere. Men efter brug af Revitalash vil jeg sige, at mine vipper allerede ser meget bedre ud – både med og uden mascara! De ser mere naturlige og volumniøse ud, og samtidig har jeg oplevet, at mine vipper virker til at være blevet “stærkere” – de falder ikke lige så let af, når jeg rører ved dem, eller når jeg renser min mascara af om aftenen, hvilket jeg ellers tidligere har haft problemer med.

SÅ HVAD ER MIN DOM?
Alt i alt er jeg utrolig glad for resultatet. Mine vipper er blevet mere voluminøse og ser samtidig sundere og stærkere ud, så jeg føler allerede, at jeg er kommet en lang vej med henblik på at få mine bambi-vipper tilbage. 🙂

Det optimale resultat ses først efter 6 ugers brug, så jeg tester fortsat videre på produktet. Hvem ved – måske jeg også kan se en effekt på mine vippers længde, når jeg har gennemført de 6 uger. Jeg må vente og se. 🙂

Kom tilbage til forsiden HER.

bloglovingoodiebox

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *